Artistbooking

Artistbooking


Artister/Band/Konserter/:

Eventgruppen tilbyr booking og organisering av konserter i alle størrelser. Vi formidler både nasjonale og internasjonale artister til alle typer konserter og festivaler. Vi kan skaffe de fleste artister og band som finnes i Norge med noen få unntak. Under ser du et lite utvalg av lokale artister vi tilbyr.

Standup komiker Kevin Kildal!

Eventgruppen er nå så heldige å få formidle og arrangerer standupshow i hele Norge med selveste Kevin Kildal kjent som Arnt Finèsse! 

Kevin Kildal er en hardtslående og til tider sint komiker. Etter flere år på standup-scenen tok det helt av gjennom Snapchat – og Arnt Finèsse var et faktum.
Han har etablert seg som en av Norges drøyeste komikere og dette ligger som et grunnlag for mye av humoren hans, selv om mer alvorlige og ærlige temaer ligger høyere på listen i dag. Etter utsolgte show i hele Norge og testing av materiale er Kevin klar for å ta steget videre og turnere med soloshowet sitt «Dritt-liv». «Dritt-liv» er et show som tar for seg alt fra helt generelle ting som går han på nervene til mer seriøse, ærlige og mørke tema. Kevin gir alltid alt på scenen og er et fyrverkeri av en komiker. Ta med venner og legg igjen dine moralske kompass hjemme for en steinhard og hysterisk kveld! Lattermusklene kommer garantert til å få trimmet seg!  I sommer underholdt Kevin  på NRKs store satsing "Sommertoget". Han gjenkjennes for sitt sinte uttrykk og sin fryktløse harselering med tabuer! Kildal er med denne pakken alle arrangørers drøm! 

Kevin har tatt sosiale medier med storm og har til sammen over 60.000 følgere på facebook og på snapchat! Dette gir deg som arrangør et kjempe godt utgangspunkt for å nå ut til alle dine potensielle kunder. Dette er et sikkerstikk av en booking og passer de fleste lokaler scener. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og veiledning for et vellykket arrangement! 

Du kan se mer av Kevin Kildal på linken under:

https://www.facebook.com/KomikerKevinKildal/?fref=ts

 


Terje Tysland

Gjennom et godt mørna liv, er det episoder du aldri glemmer. Barne- og ungdomstida finner deg, gjerne satt i scene av et byråkratisk styresett mannen i gata skjønner lite av. Gleder og sorger går hånd i hånd. Det er da du tyr til kulturens mangfold, til de kunstnere som du føler uttrykker noe du selv har følt på kroppen.

Terje Tysland har, gjennom sine tekster og sin musikk, vært en viktig bidragsyter i så måte. Gjennom over 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, har Terje preget norsk rock mer enn hva NRKs og Akersgatas musikkjournalister noen gang vil forstå. Med tekstene til bl.a. ”No går det på rævva” og ”ka fa’n e du så gla’ ferr” ble han bannlyst i NRK. Hans grasrotskildringer av livet på skyggesiden, og beskrivelser av livet til den menige mann og kvinne, har aldri falt i smak hos den hippe garde av rockjournalister.

I dag, når vi skriver 2017, er likevel Terje Tysland stadig en av Norges mest populære artister. Fulle hus på konserter med publikum i alle aldre, platesalg helt i Norgestoppen, og til og med opptredene i NRK i tillegg til alle de andre nye mediekanaler, beviser at Terje stadig har et grep om sine fans. I tillegg til sin hverdagspoesi og sitt særegne musikalske uttrykk, som stadig får mer preg av vinteropphold i sydlige strøk, har Terje Tysland vært en musikerfabrikk av de sjeldne. Vi kan nevne "Heile Livet", "Send mæ en øl", "Klokker`n", "Dørvakta", "Liddelig glad", "Gutta på by`n som bare er noen få perler på en snor som med åra har blitt veldig lang. 


Pøbb T Pøbb Band

Består av Trond Bakken og Petter Selliseth. I 2017 er det 20 år siden PTPB gjorde sine første jobber. 20 år som har ført PTPB til flere verdenshjørner og scener. Fra Afghanistan i øst, til Svalbard i nord til Paris i sørvest, via Danmark og København. Opp og ned sverige og norge.Regelmessige arrangement via Rosenborg BK som Champions League kamper, lerkendal Live konsertene og utallige event jobber. Gutta har også opptrådd flere ganger på NRK , samt 4-stjerners middag og korslaget. Hvorfor er de så populære? De har en nisje de er alene om, og det er ganske unikt. Norges eneste akustiske Hardrockband spiller låtene fra 70 og 80 tallet ikke en gang «plugged» band tørr bryne seg på. Du spør sikkert, er det mulig å gjenskape trøkk og samtidig yte klassikerne rettferdighet ? Svar : Du må oppleve det. Som en digresjon kan nevnes at disse gutta brukes av TNT som «stand in» i øvingsperioder hvor bandmedlemmer mangler. Det musikalske er på plass, men det er også publikumstekke, noe du nok vil oppdage.”Dette går langt utenpå den tradisjonelle duo eller trio du finner på norske veier. 


Stork Acoustic 4

Stork Acoustic 4 er et  akustisk coverband fra Stjørdal, og er et utspring og videreutvikling av trioen ”Starkers in Tune” og bandet ”Stork”! Vokalist Stig Sem har bakgrunn i begge disse prosjektene/bandene, samt ”Black Rose” – ”Notre Dame” – og ”Lion Tears” ,  de 3 sistnevnte i og fra Lofoten på 90-tallet. Semmegutt er også mannen bak ”SemKajo” – et 6 manns pop/rock prosjekt med  Sem sine egenkomponerte låter. Gitarist Thomas Johansen startet opp ”Stork” sammen med  vokalist Stig Sem i 2000, og har i likhet med Sem bakgrunn i flere band, (b.l.a. ”SemKajo”) - og har lang fartstid i musikkverden. Bassist Torbjørn Teigen startet opp trioen ”Starkers in Tune” sammen med vokalist Stig Sem i 2011. Teigen har også lang fartstid, og bakgrunn i ”SemKajo” samt flere andre prosjekt og band. Teigen spiller for tiden også i prosjektbandet ”Porkchops”! Sologitarist og stortalentet Kennet Iversen er bandets yngste medlem, men allikevel en dreven gitarist. Iversen har deltatt  i flere ulike prosjekter, og har spilt gitar fra han var en neve stor! Stork Acoustic 4 har sitt eget akustiske utrykk og ”sound”, og er kjent for å alltid levere god stemning der de opptrer! Bandet spiller cover på en god del kjente & kjære slagers, men leverer også covers på fete låter du neppe har hørt blitt covret før. Stork Acoustic 4 er meget allsidige og fungerer til alt – bryllup,  bursdager, pub , event-gigs - mc-gigs , festivaler og store utendørs scener.


Børge Rømma

Børge Rømma «Taktfaste Slag» Børge slapp sin første soloplate «Bankers», 15 September i 2015. Med den fikk han utrolig god respons fra folk rundt omkring i det ganske land, og han fikk vist at han ikke «bare» er vokalist i et band. Nå kommer hans andre utgivelse som soloartist! «Taktfaste Slag» viser at Børge har vokst som musiker, men ikke minst som låtskriver. Han gikk inn i «bobla» si, rett etter at han ga ut si første plate. Mange dager og våkenetter med skriving og filosofering har resultert i 10 nye låter! Mye har skjedd i løpet av kort tid i Børges liv, og han føler selv at han lever mer i harmoni nå og har blitt en voksen mann, som reflekterer mer over livet enn før. Det vil også låtene bære preg av. Han har blitt far for første gang, og da skjer det noe oppi hodet sier Børge. Det er litt det samme med en fødsel som en plateutgivelse, noe helt nytt blir født til verden og er klar for å møte livet med opp og nedturer. 2 Mai, 2017 blir «Taktfaste Slag» født. Musikere som Gulli Briem, Tore Dalsaune, Thomas Brodal, Roar Øien, Magne Kollstrøm og Arild Følstad m.fl er med og bidrar på dette albumet.


Trubadur Bayer

 

Eventgruppen sitter blant annet på en eksklusiv enerett til å booke en av Norges mest ettertraktet trubadurer, Trubadur Bayer.  Bjørnulf Lie bedre kjent som Trubadur Bayer har tatt Norge med storm! Med over 3 millioner streams av sine videoer og 16.000 følgere på sosiale medier har Trubadur Bayer blitt  Norges mest ettertraktede trubadur! Hans særegne og skarpe stemme trollbinder mildt sagt! i 2017 kan du se Trubadur  Bayer fra Karasjok i nord til Kvinesdal i sør.  For mer informasjon og booking av Trubadur Bayer sjekk ut www.trubadurbayer.no 

I mellomtiden kan du nyte slagerne som Trubadur Bayer har gjort sine egne fantastiske versjoner av på facebooksiden under videoer:

 https://www.facebook.com/Trubadur-Bayer-1585358535062148/?ref=page_internal

 

 


Spelloppmaker

I mars 2016 gav Spelloppmaker ut debutalbumet "VIL DU VÆRA MED" som i løpet av et år har gjort at Spelloppmaker:- Genererte nesten en halv million streaminger på Spotify - Ble invitert til å spille live på NRK-Innlandsscenen (Se video på Youtubelinken nedenfor)- Fikk radiotid på blant annet NRK P1, Solørradioen, Elverumsradioen, Trysilradioen, Radio Metro og Radio Riks.- Har opptrådd som support for STAUT."Bandet leverte varene gjennom hele konserten lørdag, og størst var stemningen da de dro sin største hit «Vil du væra med». Det er tydelig at bandet har gjort seg bemerket, og tiltrekker seg unge og gamle publikummere fra fjern og nær." iSolør.no Spelloppmaker er et seksmanns-orkester som tross medlemmenes unge alder har lang fartstid på scenen. Bandet spiller en blanding av fest-køntri og litt mer seriøs køntri-pop som fenger alt fra de litt mer rutinerte konsertgåere, til ungdommen som vil oppleve tjo-og-hei. Spelloppmaker har sitt eget særpreg i bruken av solungdialekta, som har sitt opphav fra Solør i Hedmark. Solør er kjent som Norges svar på sørstaten Tennessee, noe som gir låtene en ekstra dimensjon av at dette er skrevet av bønder og bygdefolk.Spelloppmaker slipper også et splunka nytt album i vår, som gjør bandet høyaktuelle utover i 2017! 

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6hA33Zcv5XlydUzUFEAgmi YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=pQhkAQ6h9sY FACEBOOK: www.facebook.com/spelloppmaker 


Jävlar På Kärlek

Musikken du har hørt over alt og hvor som helst, og alltid lurt på HVORFOR du aldri får servert live er endelig her med Jävlar På Kärlek. Bandet tar deg med til söta bror og landet med tusenvis av partyhits. Fra 70-tallet med artister som ABBA, Harpo, Björn Skifa, til 80-tallet med Magnus Uggla, Herreys og Tomas Ledin, og videre til 90-tallet med Roxette, Glenmark Eriksson Strömstedt, Markoolio og Kent, og det hele toppes selfølgelig med nyere svenske artister som Björn Rosenstrøm, Bo Kaspers Orkester og Håkan Hellström. Jävlar På Kärlek byr på en festaften uten sidestykke med allsang fra start til siste strofe. "Ni Ooar Hele natten"....


Boogie Nights

Boogie Nights er et partyband som spiller hovedsakelig disco fra 70 tallet, og noe nyere.Paljetter og god stemning er høyest på ønskelisten, og med Abba, BoneyM, Heatwave, Bruno Mars, Michael Jackson , Prince, Mothers Finest,  Chic, Bee Gees, Grease, Village People mm, så er det umulig og ikke danse til. Bandet har spilt i alt fra store firmafester, Kick Off, til mindre utesteder. De har hatt med seg dansere på noen av jobbene også. De 2 Kvinnelige vokalistene Minica og Carla fronter bandet, Kåre på bass, Jan-Øystein på gitar, Mario på keyboards, Olav på Trommer. Dette er bandet som gir deg en opplevelse det smeller av! Ta kontakt for ledige datoer! 


Allrounders

Allrounders har siden 2009 spilt rundt om i Trøndelag som et gedigent allroundprosjekt. Bandet leverer et vidtspennende repertoar med de mest kjente låtene fra 80-tallet, gamle slagere, hits fra de siste tiårene og godt dansbar musikk. Med et stort utvalg rock og blueslåter, skreddersyr bandet musikken til hvert arrangement og tilpasser etter anledningen. Allrounders kan også skreddersy tema helaftener med 80' , 60' og har gjort samarbeidsprosjekter som Bluesbrothers show med lokale korps. 
Allrounders er med dette et lekent og samkjørt band som gir publikum en utfordrende og innholdsrik opplevelse .

Her får du en smakebit av bandet: https://www.youtube.com/watch?v=pCzP9zmvf-o&feature=youtu.be


Frode Haarstad

Frode har uttalt at han blir så stolt når han kan synge 50 år gamle sanger som handler om seg selv.  «Det er ganske rart at de der amerikanerne visste hvordan jeg kom til å bli lenge før jeg ble født - og jeg ble født i Oppdal!»  Sånn er det gjerne med gode, gamle countrysanger.  De handler om folk og tanker folk gjør seg når de bare tar seg tid til det.  Tankesprang og betraktninger kommer ofte mer eller mindre av seg selv i en slik sammenheng. Det finnes også helt splitter nye sanger som handler om folk, selv om det gjerne er litt lenger imellom nå enn det var i «gullalderen».  Vi må nevne musikalske forbilder og artister som Johnny Cash, Kris Kristofferson, Willie Nelson, Merle Haggard, Waylon Jennings, Kenny Rogers, Gram Parsons, Bobby Bare og naturligvis far selv; Hank Williams når vi er inne på det temaet.  Elvis skal også ha sin del av æren for at fine sanger har blitt til udødelige klassikere. Det vokser også til nye skudd på det gode treet, og har du ikke hørt om Cody Jinks, Sturgill Simpson, Joe Pug, John Moreland og fremfor alt, Jason Isbell, så har du sjansen nå.  Alt pakket inn i historier om anledningen byr seg, eller rett og slett til dans, fest og moro. Ta kontakt for ledige datoer! 


Petter Wavold

Petter Wavold har regelmessig utgitt nye album og nye singler opp gjennom årene. 30 års-jubileumet i 2009 ble markert med en festforestilling med mange gjeste artister i Olavshallen i Trondheim. Dette gjorde han også foran en fullsatt Olavshallen under sitt 25 års jubileum i 2004.

Petter Wavold, en av Trøndelags mest kjente og kjære artister, er mannen bak melodier som «Æ længte hjæm», «Bruan e brent», «Koffor Det», «Gammel kjærlighet ruste aldri», «Minstejenta» og «Stæm». Disse sangene har flere topplasseringer på diverse hitlister, og sangene spilles fortsatt mye på radiostasjoner over hele landet.

Petter Wavold startet sin karriere sent på 1970-tallet. Allerede da var han og bandet TV-yndlinger med flere opptredener bak seg, blant annet i TV-programmet «Halv sju». Solokarrieren skjøt fart på begynnelsen av 1990-tallet og tok av for alvor når han lanserte sangen «Æ længte hjæm» i 1991.

Få artister har spilt like mange konserter og solgt like mange plater som Petter. Over 400 000 solgte plater og over 3000 spillejobber, i tillegg til opptredener i TV-programmer som «Tore på sporet», «Casino», «Good morning Scandinavia» med flere.

Han er også tildelt ærestittelen «Årets Trønderrocker». Petter Wavold er en meget bra entertainer som har evnen til å skape stor stemning blant publikum når han sammen med sitt fantastiske band fremfører såvel nye som gamle slagere fra sitt tidløse repertoar. Med dette er det duket for topp stemning med norsk musikk på sitt beste.


Ganges

Ganges Nordal er freelance-musiker med base i Trondheim. Ganges er flittig brukt både i studio og live-sammenheng. Blant de som har benyttet seg av Ganges ekspertise er navn som Stage Dolls, lan Hunter, Hangman Jury, Lumberjackets, The Kids og Rikskonsertene. Det som skiller Ganges fra annen akustisk underholdning er hvordan han klarer å skape skikkelig trøkk med kun en gitar, og sin rutinerte stemme. Flere års erfaring har gjort Ganges til en av de mest drevne i denne bransjen. At Gangers er en meget habil vokalist gir det hele en ny dimensjon. Svært få trubadurer kan skilte med bedre sang enn Ganges Nordal. Pluss på mye energi, en kraftig dose spilleglede og du har Ganges live. Ganges Nordal kan tilby et repertoar som spenner fra søte ballader via “britpop” til mere rocka og funky låter. Fra klassikere som The Beatles, Bowie og Marvin Gaye, via artister som Thin Lizzy og The Hooters til nyere artister som Oasis, Red Hot Chillipeppers, Alanis Morisette og Offspring. Er arrangørene fornøyd? Enten det har vært julebord i Trondheim, pub i Kristiansund eller rockeklubb i Molde har det kun vært takk for jobben og velkommen tilbake overalt.


Terje Hilanmo

Terje Hilanmo er kjent fra sin tid som Vokalisten i bandet Vømlingan fra Stjørdal. Vømlingan er en norsk visegruppe som ble starta før­juls­vinteren 1992 for å videre­føre tradi­sjonen fra Vømmøl Spellmannslag.Bandets første opptreden var på Trudvang i Lånke. Med tida ut­vikla de også eget låt­materiale, hovedsakelig med låter av Håvard Flatmo, som de ga ut på albumet Örderpop i 1997. Bandet ble nedlagt i 1999, og bort­sett fra en uke­lang turné for de norske styrkene i Republikken Makedonia og Kosovo i 2001, var det stille fra bandet fram til 2004, da de markerte vømmølåret ved å gjenforenes. I juni 2007 ga de ut plata Vømmølminner med nyskrevne tekster og melodier av Hans Rotmo. Bandets siste album No e festen i gang kom i 2014, og låtene ble skrevet av Håvard Flatmo og Anbjørn Viem, enten i lag eller hver for seg. Nå drar Terje rundt land og strand med både låter fra bandet og annen covermusikk. Vi tilbyr også Terje Hilanmo og Anbjørn Viem i en duo som heter "Daling & Guling. Detter konseptet bygger på Vømmelmusikken og kulturen i all sin prakt. Førjulskonsert med Daling&Guling er blitt et poppulært innslag spesielt i Trøndelag og her må man være raskt ute for å få plass på turnelista


Trubadur Ove Engen

Ove Engen er en ung trubadur & singer/songwriter med base i Trondheim som startet sin karriere på puber & utesteder som 16-åring. I dag står han med 11 års erfaring som trubadur og har en Bachelor Honours i musikk fra Paul McCartney skolen ‘Liverpool Institute of Performing Arts’ samt internasjonal turne erfaring fra flere band og eget solo prosjekt. Gjennom årene har Ove opparbeidet seg et stort reportuar med alt fra høylytte allsanger, swingende dansemusikk, og gripende ballader. I et cover reportuar bestående av flere hundre låter de fleste vil kjenne igjen takter & melodier som spenner helt fra ’60 tallet fram til dagens radiolister. Kjennetegn for Ove Engen er den unge trubaduren med den erfarne stemmen som leverer kjente & spennende coverlåter i en orginal og energisk opptreden med kvalitet fra start til slutt! Ove mottok i 2007 et TÆL stipend for sitt talent og engasjement i musikken og med over 999 spillejobber i ryggen på alt fra de minste pubber, kirker, friluftsarrangementer og til de store trailer & konsert scener har Ove opparbeidet seg et godt scene & publikumstekke som vil tilfredsstille de fleste behov.  Ove kan stille med alt som trengs av lyd / lys & teknisk utstyr av ypperste kvalitet for å gjennomføre ditt arrangement slik du ønsker det, uansett størrelse eller beliggenhet! 


Máurice

Máurice er en DJ og produsent fra Østlandet. Han startet med DJing i en alder av 16 år og produsering året etter. I 2016 fullførte han en bachelorgrad i Musikkteknologi ved NTNU. Máurice har opprinnelig sine røtter i house, men har en sterk lidenskap for all musikk, noe som kan høres både i hans DJ-sett og produksjoner. Han har spilt Norge rundt, og har nå begynt å sette sin fot utenfor landets grenser. I 2015 hadde han sin første gjestemiks på radioprogrammet Pils & Plater. Gjennom sin karriere som DJ har han allerede delt scene med Broiler, Vicetone, DJs from Mars, CLMD, Tom Swoon og mange flere.

 

https://soundcloud.com/mauriceofficielle

https://www.facebook.com/mauriceofficielle

https://www.mixcloud.com/mauriceofficielle