Standup

Kevin "Arnt Fin├Ęsse"Kildal!

Eventgruppen formidler og arrangerer standupshow i hele Norge med selveste Kevin Kildal kjent som Arnt Finèsse, som har blitt en svært ettertraktet komiker på alle landets scener.  

Kevin Kildal er en hardtslående og til tider sint komiker. Etter flere år på standup-scenen tok det helt av gjennom Snapchat – og Arnt Finèsse var et faktum.
Han har etablert seg som en av Norges drøyeste komikere og dette ligger som et grunnlag for mye av humoren hans, selv om mer alvorlige og ærlige temaer ligger høyere på listen i dag. Etter utsolgte show i hele Norge og testing av materiale er Kevin klar for å ta steget videre og turnere med soloshowet sitt «Dritt-liv». «Dritt-liv» er et show som tar for seg alt fra helt generelle ting som går han på nervene til mer seriøse, ærlige og mørke tema. Kevin gir alltid alt på scenen og er et fyrverkeri av en komiker. Ta med venner og legg igjen dine moralske kompass hjemme for en steinhard og hysterisk kveld! Lattermusklene kommer garantert til å få trimmet seg!  I sommer underholdt Kevin  på NRKs store satsing "Sommertoget". Han gjenkjennes for sitt sinte uttrykk og sin fryktløse harselering med tabuer! Kildal er med denne pakken alle arrangørers drøm! 

Kevin har tatt sosiale medier med storm og har til sammen over 60.000 følgere på facebook og på snapchat! Dette gir deg som arrangør et kjempe godt utgangspunkt for å nå ut til alle dine potensielle kunder. Dette er et sikkerstikk av en booking og passer de fleste lokaler scener. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og veiledning for et vellykket arrangement! 

Du kan se mer av Kevin Kildal på linken under:

https://www.facebook.com/KomikerKevinKildal/?fref=ts

Standupshow med Kevin Kildal kan selges som en pakkeløsning men også i en variant der Eventgruppen selv går inn og gjennomfører arrangangementet i kundenes lokaler. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer nettopp for din bedrift!